Vezérlő rendszerek

Az audiovizuális rendszer használhatósága és a végfelhasználói egyszerű kezelhetősége kulcsfontosságú minden integrált vezérlőrendszer számára. Cégünk olyan AV rendszereket tervez, amelyek hatékonyan vezérlik az összes AV-készüléket egy egyedi tervezésű felületről.

Tervezés, kivitelezés

Az audiovizuális rendszer agya

Ha az audiovizuális rendszer agya a vezérlő központ, akkor az AV eszközök a lábai és karjai. Egy AV rendszer képessége széles skálájú: kijelzők, projektorok, vetítővásznak, hangszórók, mikrofonok, video- és audiokonferencia berendezések, élő video- hírcsatornák (TV), streaming lejátszók és mind megannyi eszköz, melyeket a vezérlőrendszer összefog és biztosítja ezen eszközök zökkenőmentes együttes működését. Míg az AV rendszerek elemeinek összecsatlakoztatása és együtt való működése egyszerűbbé és észszerűbbé vált az utóbbi években, gyakran egyetlen eszköz képes több funkciót is ellátni, tehát a vezérlőrendszerek kifinomultabbá és összetettebbé váltak. Ezért sokkal fontosabb, hogy ezeken az eszközökön lévő szoftvereket hiteles programozók tervezzék és készítsék. Cégünk rendelkezik ilyen programozókkal!

Kiemelt partnere vagyunk az Extron cégnek, akiknél rengeteg tanfolyamot elvégeztünk és díjazták az eddigi erőfeszítéseinket. Például, meghatalmazott programozói és AV tervezői státuszunk van.

A vezérlőrendszerek tervezésekor fontos figyelembe venni:

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Jövő kép orientáltság, személyre szabhatóság, egyszerűség

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Intuitív tervezés és felhasználói igények beültetése

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Csatlakozás, hálózaton keresztüli rendszer kezelés és felügyelet

AV_eszközök vezérlő tervezése kivitelezés üzemeltetés