Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk

Mi (szinte) nem ismerünk lehetetlent, felmerülő műszaki problémákra megkeressük a minden szempontból megfelelő megoldást.

Kiemelt

Extron partner

Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, sok ügyfél és beszállító nagy megbecsüléssel tekint ránk. Kiemelt partnere vagyunk az Extron cégnek, akiknél rengeteg tanfolyamot elvégeztünk és meghatalmazott programozói és AV tervezői státusszal díjazták eddigi erősfeszítéseinket.

független szerviz hungária kiemelt extron tervező

Bármit írhatunk ide

Év tapasztalat

Ennyi installáció

Rólunk

Küldetésünk és hitvallásunk

Küldetésünk, hogy ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtsuk, magas minőségben.

Már a cégnév választásnál is törekedtünk arra, hogy küldetésünket a választott név is a lehető legjobban kifejezze. A független szó jelen esetben a márkafüggetlenségre utal, amely a cég kereskedelmi és szerviz részlegének is irányadó elve. Ahány ember, annyi féle ízlés. Mindenki más-más szempontok alapján választ gyártót, márkát magának.

Mivel a Függetlenszerviz Hungária Kft. számára az ügyfél a legfontosabb, ezért igazodunk az igényeihez, legyen szó a legváltozatosabb összetételű vizuáltechnikai rendszerről, annak üzemeltetéséről, javításról. Mi (szinte) nem ismerük lehetetlent, felmerülő műszaki problémákra megkeressük a minden szempontból megfelelő megoldást.

Újdonságok

Fertőtlenítő gépek

Cégünk elsősorban vizuáltechnikai területen működik, de nagyon fontosnak tartjuk a vírus elleni küzdelmet, ezért a portfóliónkba vettük az olasz gyártó, a “Manea Vending” termékeit.

Partnereink

Rólunk

Csapatunk

Tafferner Katalin

Irodavezető

Bagi Gergő

Tervező, installátor

Tafferner Bálint

Tervező, installátor

Czindrity István

Installátor, beszerző

Válóczi Norbert

Tervező mérnök

Juhász Tibor

Cégvezető

ddp-et-icon|et-icon-phone|

Telefon

ddp-et-icon|et-icon-clock|

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
ddp-et-icon|et-icon-pin|

Címünk

2100 Gödöllő,
Pattantyús Ábrahám krt. 2.