Az epson kibővítette a lézerprojektor felhozatalát az új Powerlite modellekkel (250F, 750F, 800F)

október 15, 2020
Audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezés, üzemeltetése Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.
Új Epson Powerlite modellekkel bővítette az Epson a lézerprojektor felhozatalát(250F, 750F, 800F), amik felszereltsége intelligens szoftvert, stabil csatlakozást és rugalmas installációt ígér, amikkel a legtöbb környezetben lenyűgözően éles és valósághű tartalmakat jeleníthetünk meg.
A projektorok 2000-től 5000 lumen-ig terjedő izzói és az Epson saját gyártmányú 3LCD-s lézer technológiájának ötvözete garantálják a színek azonos erősségét és a megfelelő fényerőt minden körülmény között, 1080p Full HD felbontásban.
20000 órányi, karbantartás mentes üzemidőt, emellett 360 fokban variálható felhelyezést és a projektorokhoz való csatlakozás teljes tárházát kínálja nekünk az Epson, mint például a HDBaseT és a Miracast.
A készülékek természetesen elérhetőek lesznek fekete színben is (255F,755F,805F), nem mellesleg elérhető lesz velük egy új tartalom kezelő program, amihez társul az „Epson Creative Content Projection˝ applikáció, amikkel könnyen hozzáférhetünk és rendezhetjük a vetíteni kívánt tartalmakat.
Prémium minőségű Vivolink adapterek

Prémium minőségű Vivolink adapterek

Adott HDMI kábel gyorsan átalakítható a prémium minőségű, alumínium csatlakozó házú adapterekkel bármilyen notebook/tablet részére. Elérhető: mini-HDMI; DisplayPort; mini-DisplayPort; USB-C; Apple „lightning” aljzatokhoz. A tárgyalóteremben a Vivolink HDMI...

Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét

Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét

LG átlátszó OLED kijelző Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét, amelyet a legújabb érintő kijelzős megoldással láttak el. A modell 55 inch képátmérőjével, és P-Cap technológiájával, egy könnyen és gyorsan kezelhető érintő felületet kapunk,...

Extron Cable Cubby asztali fiókja

Extron Cable Cubby asztali fiókja

Egyszerű és gyors csatlakoztatás AV rendszerhez és az USB töltőhöz az asztal lapja alatt Az Extron Cable Cubby asztali fiókja egyszerű és gyors csatlakoztatást kínál az AV rendszerhez és az USB töltőhöz az asztal lapja alatt. Könnyedén átrendezhetőek a csatlakozó...