Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét

október 15, 2020
Audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezés, üzemeltetése Tervezünk, fejlesztünk, telepítünk Ügyfeleink eredményességét elősegítve a vizuáltechnikai szolgáltatások teljes körét nyújtjuk, magas minőségben.

LG átlátszó OLED kijelző

Az LG Business Solutions, bemutatta új, átlátszó OLED kijelzőjét, amelyet a legújabb érintő kijelzős megoldással láttak el. A modell 55 inch képátmérőjével, és P-Cap technológiájával, egy könnyen és gyorsan kezelhető érintő felületet kapunk, amelyen egyszerre akár 10 érintést is elvégezhetünk.
A mindig éles, magas kontrasztú, élénk színekben gazdag látványt az OLED technológia biztosítja a kijelzőben, amely, az applikációk függvényében, képes akár 400nit-es fényerőre és 150000:1 arányú kontrasztra is, úgy, hogy a legvékonyabb részeken a kijelző csupán 7 mm vastag.
Mindemellett rengeteg lehetőséget kínál a készülék a csatlakozásra, mint például HDMI, RS-232C, 3,5mm-es Jack csatlakozó, USB 2.0 és természetesen LAN és IR csatlakozást.
Prémium minőségű Vivolink adapterek

Prémium minőségű Vivolink adapterek

Adott HDMI kábel gyorsan átalakítható a prémium minőségű, alumínium csatlakozó házú adapterekkel bármilyen notebook/tablet részére. Elérhető: mini-HDMI; DisplayPort; mini-DisplayPort; USB-C; Apple „lightning” aljzatokhoz. A tárgyalóteremben a Vivolink HDMI...

Extron Cable Cubby asztali fiókja

Extron Cable Cubby asztali fiókja

Egyszerű és gyors csatlakoztatás AV rendszerhez és az USB töltőhöz az asztal lapja alatt Az Extron Cable Cubby asztali fiókja egyszerű és gyors csatlakoztatást kínál az AV rendszerhez és az USB töltőhöz az asztal lapja alatt. Könnyedén átrendezhetőek a csatlakozó...