Projektorszerviz

Spóroljon a pénzével! Nem muszáj kicserélnie a projektort, csak egy tiszta, jól működőre van szüksége! Itthon az első olyan szervizt hoztuk létre, amely márkafüggetlenül javítja a meghibásodott projektorokat. 

Szerviz

Projektorszerviz

Cégünk megtalálta azt a területet, amely a hazai szerviz szolgáltatások területén még „gyerekcipőben jár”. 

Nevezetesen a projektorok szervizelését. Vállalkozásunkat azért bővítettük a projektorok szervizelésével, mivel az utóbbi néhány évben megugrott a projektorok eladási száma, mind a cégek, mind a magánszemélyek között, de a megfelelő szervizháttér néhol csak akadozottan, hosszas várakozási idővel történik. Itthon az első olyan szervizt hoztuk létre, amely márkafüggetlenül javítja a meghibásodott projektorokat.

Spóroljon a pénzével! Nem muszáj kicserélnie a projektort, csak egy tiszta, jól működőre van szüksége!

Vállalkozásunk gödöllői székhellyel működik, azonban a meghibásodott készülékeket nemcsak a környékről és Budapestről, hanem az ország egész területéről fogadjuk, futárszolgálat igénybevételével. Szervizünk műszakilag jól felszerelt, szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek.

A fentieknek megfelelően vállaljuk projektorok:

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Helyszíni hibafeltárását, javítását

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Helyszíni karbantartását

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Helyszíni izzócseréjét

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Javítást, karbantartást szervizünkben

ddp-et-icon|et-icon-check-alt|

Üzemeltetést szerződéses formában

A projektorizzó webáruház

 

Leggyakrabban azonban az izzók cseréje miatt kell szakembert keresni. Az izzócsere házilag is kivitelezhető, de nagy körültekintést, szakértelmet, figyelmet, pontosságot és biztos kezet kíván! Ha lehet szervizünkkel végeztesse el ezt a feladatot, mert amennyiben projektorszervizünket választja, izzóvásárlás és csere esetén a karbantartást ajándékba adjuk Önnek!

Webáruház

Kalibrálás

Projektor Kalibrálás

Ahogy egy vásárlónk mondta, “egy új házimozi projektor képe annyira van a bekalibrált projektor képétől, mint a nagymama sofőr Michelisz Norbitól”. Teljesen igaza volt!

Ha az ember hazaállít élete házimozi projektorával, akkor elvárja, hogy az olyan minőségű képet vetítsen, mint amilyet az üzletben látott. Ez az esetek nagyon nagy részében sajnos nincs így. Első sorban a gyártási folyamat végén az egyik teszt mérnök az, aki utoljára látta a készülékünket működni, mielőtt becsomagolták volna.

Ott egy alapbeállítást kap a projektor (+ az előre definiált üzemmódokat), ami közel sincs azon a szinten amit mi otthon szeretnénk látni. Másod sorban a házimozi projektoroknak olyan – a földi halandók nagy részének – bonyolult menü és beállítási rendszere van, hogy az már szakemberért kiállt.

A több százezer – esetenként millió – forintért vásárolt készülék megérdemli, hogy kalibrálással kihozzuk belőle a maximumot, amihez mi biztosítjuk a mérőműszert és a szoftvert!

hazimozi projektor kalibralas